Om oss

Vi på Vegatus består av ett team välutbildade och erfarna läkare och sjukvårdspersonal som håller högsta standard på både våra hälsoundersökningar och vårt bemötande. Här är det hälsan som står i centrum och vi erbjuder företagshälsovård i Stockholm City med hälsoundersökningar för företag som bryr sig om sina anställda. Genom att ha tillgång till privatläkare i Stockholm är dina medarbetares optimala hälsa garanterad och du kan se fram emot ett friskt företag både fysiskt och finansiellt.

Specialistvård för alla åldrar

Eftersom företagshälsovård innebär många olika aspekter består vårt team av ett flertal specialister som till exempel kardiologer, endokrinologer och neurologer. Vi är också måna om den psykiska hälsan hos dina anställda och är alltid uppdaterade med det senaste inom teknologin. Våra hälsoundersökningar är grundliga och pålitliga och vi erbjuder ett stort utbud av olika paket anpassade efter ålder, arbetssituation och särskilda behov.

Främja företagets hälsa

Ett företags framgångar kräver att alla är på plats och kan utföra sina jobb på bästa möjliga vis. En grundförutsättning för det är hälsan. Med en välplanerad företagshälsovård kan du nå de resultat du eftersträvar och veta att dina anställda mår så bra som möjligt. Våra privatläkare i Stockholm kan ge dig alla medel inom hälsa för att du ska kunna nå så långt som möjligt.